ACEC


Roggestraat 44 7311 CD Apeldoorn
06 30531436 Klik om te bellen

Over ACEC

Het ACEC (Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur) biedt een unieke mix van kunst, cultuur en horeca in industrieel erfgoed. Ons complex is centraal gelegen in het uitgaans- en cultuurkwartier van de Apeldoornse binnenstad.

Naast wisselende exposities op het gebied van moderne kunst vindt er een breed scala aan evenementen plaats, zoals lezingen, workshops en concerten. Ook worden er in ACEC zakelijke bijeenkomsten, borrels en discussieavonden georganiseerd. Op de bovenste drie verdiepingen van het ACEC-gebouw zijn bedrijven uit de creatieve sector gevestigd en bestaat de mogelijkheid werkruimten te huren.

Onze exposities zijn een reflectie van de huidige beeldcultuur en bestrijken zowel de beeldende kunst als fotografie, architectuur en vormgeving. Kortom: alle professionele vormen van beeldtaal zijn bij ons vertegenwoordigd.

Bezoekers kunnen de tentoonstellingen in ACEC elke vrijdag, zaterdag en zondag bekijken. Een bezoek aan onze expositie is altijd gratis. Het ACEC is natuurlijk ook geopend tijdens ons scala aan diverse evenementen, zoals debatten, lezingen, workshops en optredens. Het complete overzicht aan events en exposities vindt u in de agenda op onze website.

Foto's

Collectie

Architectuur
Cultuur
Grafische Vormgeving
Hedendaags
Installaties
Kunst
Schilderijen
Wisselende tentoonstellingen

Onze locatie

ACEC


Roggestraat 44 7311 CD Apeldoorn
06 30531436 Klik om te bellen