sluiten X

Expositie Gothic in Oosthuizen

Nieuwe expositie Gothic!

Oosthuizen – Maandagmiddag 21 mei vindt in een galerie in Oosthuizen, de opening van een nieuwe expositie plaats.
Deze expositie, ‘Gothic’ genaamd, betreft Fantasy fotografie van Marije Dijkema, en bewerkte foto’s van Sandra Ale. Deze nieuwe expositie wordt verrijkt met (tweedehands) gothic kleding.
Marije Dijkema, woonachtig in Purmerend, heeft als onderwerpen onder andere sprookjes en dromen: haar foto’s nemen je mee naar een droomwereld en laten je even ontsnappen aan de werkelijkheid.
De bewerkte foto’s van Sandra Ale, woonachtig in Oosthuizen, hebben een gothic karakter, met een knipoog naar art: haar foto’s zijn met krijt, kwast en inkt bewerkt. Passend bij het werk van Marije en Sandra is Gothic kleding. Nieuwe en tweedehands kleding wordt niet alleen tentoongesteld, maar is ook te koop.

Maandagmiddag 21 mei is vanaf 15.30 de feestelijke opening van deze nieuwe expositie. Iedereen wordt verwelkomd met een drankje en een hapje.

Ook tijdens de braderie in Oosthuizen, op zondag 27 mei is de galerie in ook geopend en is er dan ook de mogelijkheid om de fantasy foto's van Marije en de bewerkte foto's van Sandra, alsmede de gothic kleding te kopen.

Op May 25, 2018