• Langestraat 38
    6624 AB Heerewaarden
  • Website

De Grote Rivieren Bezoekerscentrum

In het Bezoekerscentrum is informatie over de ontwikkeling van het rivierengebied en Fort Sint Andries. Er zijn vaste exposities over de riviervisserij en het werk op de steenovens van weleer.
Kinderen houden zich actief bezig met wateractiviteiten, het blote voeten- en zintuigenpad, lopen het kabouter- of hazenpad of boeken een kinderfeestje.
Regelmatig zijn er lezingen, rondleidingen en cursussen.
Geopend: van april tot november, wo t/m vr van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Bovendien proberen wij zoveel mogelijk zondagen geopend te zijn.
Entree: volwassenen 3,75 kinderen van 4 t/m 12 jaar 1,75 kinderen tot 4 jaar en donateurs gratis.
Het horeca gedeelte is gratis toegankelijk voor een kop koffie/thee, fris of licht alcoholische dranken met eventueel appeltaart, tosti, of eenvoudig broodje. Er staan een theehuisje en pannenkoekhutje op ons terrein waar u zelf aan de slag kunt om iets lekkers te bereiden. Als u met een groep komt, graag van te voren reserveren.

• Geschiedenis / historisch