• Grote Markt 20
    2011 RD Haarlem

De Vishal Ruimte voor Beeldende Kunst

De Vishal

De Vishal aan de Grote Markt in Haarlem is al meer dan tien jaar in gebruik als kunsthal, maar al veel langer als expositieruimte. Gemiddeld zijn in dit gemeentelijk monument – eeuwenlang fungeerde het als echte vishal – negen tentoonstellingen per jaar te zien. Deze exposities zijn gratis te bezoeken. In deze kunsthal annex productiehuis wordt jaarlijks gestreefd naar een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod, met een landelijke uitstraling. Naast een programma met beeldende kunst wordt nadrukkelijk aansluiting gezocht met andere kunst- en cultuurdisciplines. Zo werkt De Vishal samen met De Stripdagen, De Kunstlijn en het festival TOON. Grote Markt 20, 2011 RD Haarlem. Open: dinsdag t/m zaterdag van 11-17 uur. Zon- en feestdagen 13-17 uur. Telefoon: 023-5326856.

Foto's van De Vishal Ruimte voor Beeldende Kunst

Deze museum in het kort