Kunsthal KAdE


Eemplein 77 3812 EA Amersfoort
0334225030 Klik om te bellen

Wisselende tentoonstellingen
Voor cultuurliefhebbers van jong tot oud
Elke zondag instaprondleidingen

Over Kunsthal KAdE

Kunshtal KAdE organiseert tentoonstellingen op het gebied van (moderne) kunst, vormgeving & design en eigentijdse beeldcultuur. KAdE is met haar tentoonstellingen op het gebied van moderne kunst en architectuur naar buiten gericht en open voor impulsen vanuit de hele wereld.

Tentoonstellingen
Met drie verschillende tentoonstellingen per jaar is er altijd wat nieuws te zien in onze kunsthal. De onderwerpen van deze tentoonstellingen wisselen iedere keer weer. Kunsthal KAdE heeft namelijk geen eigen collectie en is daardoor vrij om iedere keer weer wat anders te laten zien. Bijna ieder jaar hebben wij een thema tentoonstelling, in het verleden hebben we baksteen, spiegels en krijt gehad. Een tentoonstelling over een land en/of continent, zoals Amerika en Brazilië. Of een solo(of dubbel) tentoonstelling van een kunstenaar, zoals Maestro van Wittel, Sadik Kwaish Alfraji en Folkert de Jong.

Shop en café
Na afloop van je bezoek aan onze tentoonstelling is er ook ruimte om nog rond te snuffelen in onze KAdEShop voor de leukeste cadeautjes of om lekker iets te eten en te drinken in ons levendige KAdECafé.

Evenementen en rondleidingen
Op onze site kun je ook evenementen vinden die wij organiseren in het kader van de tentoonstellingen. Een interessante lezing of workshop staat er altijd wel tussen. We bieden zowel voor volwassenen, kinderen als families evenementen aan. Elke zondag vindt ook de instaprondleiding plaats waar je verdieping vindt over de tentoonstelling. Het is ook mogelijk om een rondleiding te boeken. Meer informatie staat op onze site.

Er is dus altijd wat te zien en te doen bij Kunsthal KAdE!

Foto's

Kunsthal KAdE aan het Eemplein

Kunsthal KAdE in het kort

Collectie

Architectuur
Beelden
Cultuur
Fotografie
Hedendaags
Kunst
Schilderijen
Videokunst
Wisselende tentoonstellingen

Geschikt voor kinderen

Ja

Museumwinkel aanwezig

Ja

Museumkaart geldig

Ja

Onze locatie

Kunsthal KAdE


Eemplein 77 3812 EA Amersfoort
0334225030 Klik om te bellen